Liga De Futbol Prof
36'' geleden
Liga De Futbol Prof
38'' geleden
Primera Division
in --'--''
Primera Division
binnen 1h09m
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bayarena

BayArena: Tickets, Parkeren, Hotel, Tour, Routebeschrijving (2022)

Het heeft een maximale capaciteit van meer dan 30.000 en is de thuisbasis van TSV 1860 München sinds het daar in 1984 naartoe verhuisde. BayArena, aanvankelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, verving Bayer's vorige thuisbasis Bayer Sportplatz in het midden van de jaren 1950. Het heeft een maximale capaciteit van meer dan 30.000 en is de thuisbasis van TSV 1860 München sinds het daar in 1984 naartoe verhuisde.

Bayarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

BayArena, oorspronkelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis, Bayer Sportplatz. Het Ulrich-Haberland-Stadion werd officieel geopend op 2 augustus 1958. Het was een ovaalvormig stadion met één overdekte hoofdtribune en bood plaats aan ongeveer 20.000 bezoekers. De Bayer promoveerde in 1979 naar de Bundesliga en om met succes op het hoogste niveau te kunnen concurreren, werd een nieuwe tijdelijke Oosttribune gebouwd. Er waren echter meer significante verbeteringen nodig. In 1986 ondernam de club een groot herontwikkelingsprogramma. De werken begonnen met de reconstructie van een nieuwe West Stand, gingen verder met de Oosttribune en werden vervolgens voltooid met beide uiteinden die het hele stadion omsloten. De nieuwe naam werd gekozen na een openbare stemming. Na de voltooiing van hun werk in 1997 konden de arbeiders 22.500 zitplaatsen in het stadion voltooien. Dit gebeurde een jaar later, toen de naam van het stadion werd veranderd in BayArena in een openbare stemming. Een nieuwe BayArena bleek al snel te klein voor de groeiende fanbase van de club, waardoor een uitbreidingsproject ter waarde van 70 miljoen euro nodig was. De bouw van het nieuwe gebouw begon in 2007 en omvatte de toevoeging van een kleine extra laag, de conversie van een deel van de stoelen naar staande plaatsen en de bouw van een nieuw dak. Het dak wordt aan de buitenkant van het stadion ondersteund, wat betekent dat toekomstige capaciteitsverhogingen eenvoudig zullen zijn.

Hoe kom je bij de BayArena

Het is een arena met 10.000 zitplaatsen die in 2007 werd geopend en de thuisbasis is van de Bundesliga-club Bayer Leverkusen. De BayArena ligt in het centrum van Leverkusen, waar de snelwegen A1 en A3 elkaar kruisen. Het is een arena met 10.000 zitplaatsen die in 2007 werd geopend en de thuisbasis is van Bundesliga-club Bayer Leverkusen. Hoewel het stadion grenst aan de A1, heeft het geen eigen uitgang. Het stadion is het best te bereiken vanaf de A3. Neem afslag 24 Leverkusen, sla oostwaarts de Willy Brandt Ring op, sla linksaf de Kalkstraãe op, sla weer linksaf de Gustav-Heinemann-StraÃe in en, na onder de A3 door te zijn gegaan, rechtsaf de BismarckstraÃe in. U kunt ook afslag 22 Leverkusen-Opladen nemen en rechtsaf de Bonner Straãe op. Direct weer rechts de Europaring op en, na onder de A3 door te zijn gegaan, linksaf de BismarckstraÃe op. Rijd ongeveer een kilometer door en na onder de A1 door te zijn gegaan, bereikt u het stadion. De BayArena ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het bovengrondse metrostation Leverkusen Mitte. Leverkusen Mitte wordt bediend door lijn 6, die rijdt tussen Keulen en DÃ1/4sseldorf. De reis tussen Keulen en Dã1/4sseldorf duurt ongeveer een half uur. Kan men ook een trein nemen vanaf het centraal station van Keulen en uitstappen bij station Leverkusen Schlebusch? (15 minuten rijden) Vanaf daar is het 15 minuten lopen naar het stadion. Adres: Bismarckstraße 122, 51373 Leverkusen

Eet, drink en slaap in de buurt van de BayArena

Het BayArena ligt in een grotendeels residentiële wijk met weinig bedrijven, maar het centrum van Leverkusen ligt op slechts 15 minuten lopen. Hoewel Leverkusen niet tot de aantrekkelijkste steden van Duitsland behoort, heeft het wel een paar eet- en drinkgelegenheden. Als u dicht bij de BayArena wilt verblijven, is het Lindner Hotel Bayarena een geweldige optie omdat het zich in het stadiongebouw bevindt. Andere nabijgelegen keuzes zijn het BestWestern Hotel Leverkusen en Hotel Brauhaus Manforter Hof, die beide iets goedkoper zijn. Voor een overzicht van hotels in de buurt van de BayArena, klik hier. Als je meer tijd hebt, kun je ook overwegen om in Keulen of DÃ1/4sseldorf te verblijven, twee veel interessantere steden, en de S-Bahn naar het stadion te nemen voor de wedstrijd.

Bayer Leverkusen Tickets

Tickets voor Bayer Leverkusen-spellen kunnen online worden gekocht, telefonisch +49 (0) 1805 040404, of persoonlijk in een van de Bayer 04-winkels. De BayArena-winkel bevindt zich aan de BayArena en de Wiesdorfer Platz 9-winkel bevindt zich in het centrum van Leverkusen. Bayer 04 verkoopt af en toe thuiswedstrijden uit, maar voor de meeste wedstrijden zijn tickets van tevoren gemakkelijk verkrijgbaar. Tickets voor wedstrijden van categorie B, in het midden van de prijsklasse, kosten €40,00 tot €68,00. Kosten ?25,00. Tickets voor thuiswedstrijden van Bayer kunnen worden gekocht in drie prijscategorieën: C-wedstrijden, die kosten van ? 17,00 voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel tot ? 32,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune; Een spel, dat kostte van ?32,00 tot ?68,00; en B-games, die $ 40,00 tot $ 68,00 kosten en permanente opties bieden voor een extra $ 15 per spel. Stuur een e-mail [email protected] voor meer informatie.

BayArena stadion tours

Het Bayer 04-team biedt begeleide stadionrondleidingen aan met bezoeken aan de kleedkamers, spelers? tunnel, persruimte, dug-outs en VIP-ruimtes. Tours lopen van een paar keer tot een dozijn keer per maand, afhankelijk van het seizoen. Data worden aangekondigd op de website van BayArena. Er zijn speciale rondleidingen op wedstrijddagen. Reserveren is vereist voor de tour. Het kost ?10,00 om de tour te volgen.

Foto's van bayarena

De professor nodigt de studenten uit om deel te nemen aan een discussie over een bepaald onderwerp. Hij wil weten wat zij van de kwestie vinden.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Bayer 04 Leverkusen, Leverkusen.de, bevat informatie over de stad Leverkusen. De officiële website van het openbaar vervoer in het Rhein-Ruhrgebied, VRR.de, geeft informatie over treintijden en tariefinformatie. Bekijk de treintijden en tariefinformatie op Bahn.de! Alles loopt hier op rolletjes en de sfeer is zeer ontspannen en gezinsvriendelijk. Je kunt je creditcard op alle plaatsen hier gebruiken, dus er zijn geen vervelende stadionkaarten nodig. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en er is genoeg terrasactie om je te vermaken. Ik ging in oktober naar Leverkusen vs Leipzig op het Oktoberfest in Leverkusen. Ik reisde vanuit Düsseldorf met de trein en liep door het plaatselijke park om bij de BayArena te komen. Alles verloopt soepel en iedereen lijkt erg ontspannen en gezinsvriendelijk. Creditcards zijn hier niet nodig omdat alle aankopen met contant geld kunnen worden gedaan. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is uitstekend en biedt voldoende gelegenheid voor toeschouwers om op te staan en actief te zijn. Er is voldoende terrasactie om u te vermaken. Nadat ik op dezelfde trein was gestapt als voorheen, kwam ik aan in Keulen. Het stadion was zeer modern en ruim, met vriendelijke fans. Je kunt alleen kaarten gebruiken om tickets en eten in de grond te betalen, dus je moet er van tevoren een kopen. Na het spel kun je je kaart inleveren om je geld terug te halen. U kunt geen contant geld in de grond gebruiken. Alleen kaarten worden geaccepteerd (u moet één kaart kopen en deze met contant geld laden). Je kunt deze kaart na het spel retourneren om je geld terug te krijgen. Onlangs zag ik alleen je verbeterde stadion en ik ben verdrietig dat je oude grondstructuur is verdwenen. Ik vond het geweldig dat je oude schijnwerpers buiten de grond stonden op enorme palen die naar binnen leunden en boven de hoofden van de supporters in de grond waren plafondverwarmers, zoals de oude elektrisch opgerolde staven die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barvuren. Nu is onze Highbury Ground ook weg, ik mis je oude grond maar ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je favoriete club na Arsenal. Beste wensen aan alle staf, spelers en fans Derek. Onlangs zag ik alleen je verbeterde stadion en ik ben verdrietig dat je oude grondstructuur is verdwenen. Ik vond het geweldig dat je oude schijnwerpers buiten de grond stonden op enorme palen die naar binnen leunden en boven de hoofden van de supporters in de grond waren plafondverwarmers, zoals de oude elektrisch opgerolde staven die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barvuren. Nu onze Highbury Ground ook weg is, mis ik je oude grond maar ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je bent mijn favoriete club na Arsenal. Beste wensen aan alle stafleden, spelers en fans Derek Ik zou dankbaar zijn voor alle e-mails die docenten en studenten kunnen delen over aankomende evenementen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bayarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bayarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bayarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Vandaag 01:00
01:00
(F. Cordero) A. Aravena
51'
1 - 0
1 - 1
54'
F. J. Mateos (OG)
1 - 2
63'
O. J. Rojas Munoz (M. Sepulveda)
18'
C. Labrin
55'
R. Cereceda
P. Rubio
57'
P. Rubio I. Rozas
68'
F. Cordero P. Vargas
68'
75'
J. A. Henriquez Neira
78'
G. Alvarez T. Andrade
M. Moya M. Pinto
78'
L. Reyes F. Reynero
85'
86'
M. Fuentes L. Riveros
89'
M. J. Carrasco Reyes M. Sepulveda
90'+4
G. Alvarez
 • 67%
  Bezitstijd
  33%
 • 64
  Gevaarlijke aanvallen
  58
 • 09
  Totaal aantal schoten
  10
 • 05
  Hoeken
  05
 • 01.
  (01.)
  29
  +19
  29:10
  08-05-02
  15
  02.
  (02.)
  29
  +11
  25:14
  08-05-03
  16
  03.
  (03.)
  29
  +07
  22:15
  08-05-02
  15
  04.
  (04.)
  25
  +15
  28:13
  07-04-04
  15
  (06.)
  Huachipato
  (A)
  05.
  (05.)
  24
  +04
  21:17
  07-03-05
  15
  06.
  (06.)
  Huachipato
  23
  -03
  16:19
  07-02-06
  15
  07.
  (07.)
  21
  -02
  15:17
  05-06-04
  15
  08.
  (08.)
  20
  +02
  14:12
  04-08-03
  15
  09.
  (09.)
  20
  -03
  14:17
  04-08-03
  15
  10.
  (10.)
  19
  -04
  20:24
  05-04-07
  16
  11.
  (11.)
  19
  -05
  19:24
  06-01-08
  15
  12.
  (12.)
  17
  -03
  19:22
  05-02-08
  15
  13.
  (13.)
  14
  -09
  19:28
  03-05-07
  15
  14.
  (14.)
  14
  -10
  09:19
  02-08-05
  15
  15.
  (15.)
  12
  -13
  18:31
  03-03-09
  15
  16.
  (16.)
  11
  -06
  12:18
  02-05-08
  15
  Vandaag 19:00
  19:00
  0 - 1
  07'
  S. Peña (A. Christiansen)
  R. Damus
  14'
  1 - 1
  (F. Lasso) D. Stensson
  31'
  2 - 1
  33'
  E. Rakip
  37'
  M. Abubakari S. Rieks
  46'
  F. Beijmo M. Chaluš
  54'
  S. Nanasi A. Christiansen
  70'
  M. Olsson J. Knudsen
  70'
  P. Sejdiu E. Larsson
  E. Andersson M. Burman
  74'
  L. Nåvik J. Corona
  74'
  90'
  S. Nanasi
 • 23%
  Bezitstijd
  77%
 • 14
  Gevaarlijke aanvallen
  82
 • 05
  Totaal aantal schoten
  39
 • 01
  Hoeken
  20
 • 01.
  (01.)
  24
  +08
  24:16
  07-03-01
  11
  02.
  (02.)
  24
  +04
  18:14
  07-03-02
  12
  03.
  (03.)
  21
  +15
  25:10
  06-03-03
  12
  04.
  (04.)
  21
  +11
  21:10
  06-03-02
  11
  05.
  (05.)
  21
  +02
  14:12
  06-03-04
  13
  06.
  (06.)
  19
  +05
  14:09
  06-01-04
  11
  07.
  (07.)
  18
  +11
  23:12
  05-03-03
  11
  08.
  (08.)
  17
  +02
  13:11
  05-02-04
  11
  09.
  (09.)
  16
  +01
  11:10
  04-04-03
  11
  10.
  (10.)
  15
  +02
  15:13
  04-03-04
  11
  11.
  (11.)
  14
  -06
  13:19
  04-02-05
  11
  12.
  (12.)
  12
  -02
  11:13
  03-03-05
  11
  13.
  (13.)
  11
  -11
  08:19
  03-02-06
  11
  14.
  (14.)
  9
  -17
  13:30
  03-00-09
  12
  15.
  (15.)
  7
  -15
  09:24
  02-01-08
  11
  16.
  (16.)
  5
  -10
  10:20
  01-02-09
  12
  Clausura ≫ Speeldag 01
  D. Romero
  12'
  1 - 0
  D. Romero
  14'
  2 - 0
 • 43%
  Bezitstijd
  57%
 • 17
  Gevaarlijke aanvallen
  10
 • 03
  Totaal aantal schoten
  02
 • 01
  Hoeken
  01
 • Apertura ≫ Speeldag 19
  01.
  (01.)
  40
  +12
  23:11
  13-01-03
  17
  02.
  (02.)
  37
  +16
  32:16
  11-04-02
  17
  03.
  (03.)
  35
  +13
  32:19
  10-05-02
  17
  04.
  (04.)
  32
  +12
  27:15
  10-02-05
  17
  05.
  (05.)
  29
  +13
  32:19
  08-05-04
  17
  06.
  (06.)
  29
  -01
  26:27
  09-02-06
  17
  07.
  (07.)
  28
  +02
  21:19
  09-01-07
  17
  08.
  (08.)
  27
  +07
  21:14
  07-06-04
  17
  09.
  (09.)
  25
  +04
  23:19
  07-04-06
  17
  10.
  (10.)
  25
  -03
  29:32
  07-04-06
  17
  11.
  (11.)
  20
  -01
  18:19
  05-05-07
  17
  12.
  (12.)
  20
  -02
  29:31
  06-02-09
  17
  13.
  (13.)
  18
  -03
  20:23
  04-06-08
  18
  14.
  (14.)
  18
  -14
  15:29
  05-03-09
  17
  15.
  (15.)
  15
  -10
  13:23
  03-06-08
  17
  16.
  (16.)
  15
  -14
  18:32
  04-03-10
  17
  17.
  (17.)
  14
  -10
  18:28
  03-05-09
  17
  18.
  (18.)
  12
  -06
  24:30
  03-03-11
  17
  19.
  (19.)
  12
  -15
  16:31
  03-03-11
  17
  Vandaag 01:15
  01:15
  11
  Hermanos Colmenares
  0 : 0
  19'
  46'
  A. Canales Y. Colmenarez
  46'
  W. Pena A. Osorio
  J. Caceres C. Osorio
  46'
  E. Mina A. Pelaez
  46'
  72'
  C. Ramirez Y. Velasco
  W. Gonzalez R. Alarcon
  74'
  J. Moreno S. Perez
  74'
  75'
  C. Ramirez
  79'
  G. Poncet Jordan
  L. Barco J. Carrasquel
  82'
 • 56%
  Bezitstijd
  44%
 • 96
  Gevaarlijke aanvallen
  90
 • 17
  Totaal aantal schoten
  15
 • 06
  Hoeken
  03
 • 01.
  (01.)
  34
  +13
  29:16
  10-04-04
  18
  (13.)
  (A)
  02.
  (02.)
  30
  +09
  31:22
  09-03-05
  17
  03.
  (03.)
  29
  +10
  21:11
  07-08-02
  17
  04.
  (04.)
  26
  +03
  27:24
  07-05-05
  17
  05.
  (05.)
  25
  +06
  18:12
  05-10-02
  17
  06.
  (06.)
  25
  +02
  16:14
  05-10-03
  18
  (11.)
  Hermanos Colmenares
  (A)
  07.
  (07.)
  24
  +04
  22:18
  06-06-05
  17
  08.
  (08.)
  24
  -01
  28:29
  06-06-05
  17
  09.
  (09.)
  22
  -01
  21:22
  06-04-07
  17
  10.
  (10.)
  20
  -02
  14:16
  04-08-05
  17
  11.
  (11.)
  Hermanos Colmenares
  20
  -03
  21:24
  05-05-08
  18
  12.
  (12.)
  19
  -10
  19:29
  05-04-08
  17
  13.
  (13.)
  18
  -04
  17:21
  04-06-08
  18
  14.
  (14.)
  18
  -09
  17:26
  04-06-07
  17
  15.
  (15.)
  17
  -07
  13:20
  04-05-08
  17
  (16.)
  UCV
  (H)
  16.
  (16.)
  UCV
  15
  -10
  10:20
  03-06-08
  17
  (Juninho Capixaba) S. Romero
  55'
  1 - 0
  1 - 1
  63'
  L. Díaz (E. Más)
  Juninho Capixaba
  34'
  61'
  B. Rollheiser F. Zapiola
  61'
  L. Díaz M. Castro
  A. Landázuri Romarinho
  68'
  71'
  L. Heredia M. Boselli
  Juninho Capixaba Lucas Crispim
  79'
  Ronald Felipe
  79'
  Marcelo Benevenuto
  85'
  85'
  F. Noguera
  S. Romero Igor Torres
  90'
  Moises Matheus Vargas
  90'
  90'
  J. Morel F. Zuqui
 • 59%
  Bezitstijd
  41%
 • 44
  Gevaarlijke aanvallen
  56
 • 11
  Totaal aantal schoten
  12
 • 04
  Hoeken
  02
 • In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  03
  In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  02

  Populaire zoekopdrachten

  Bayarena

  BayArena: Tickets, Parkeren, Hotel, Tour, Routebeschrijving (2022).

  Het heeft een maximale capaciteit van meer dan 30.000 en is de thuisbasis van TSV 1860 München sinds het daar in 1984 naartoe verhuisde. BayArena, aanvankelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, verving Bayer's vorige thuisbasis Bayer Sportplatz in het midden van de jaren 1950. Het heeft een maximale capaciteit van meer dan 30.000 en is de thuisbasis van TSV 1860 München sinds het daar in 1984 naartoe verhuisde.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op