Superliga
Nu
Superliga
46'' geleden
Major League Soccer
Ma 01:30
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Camp Nou: Tickets, Parkeren, Hotel, Tour, Routebeschrijving (2022)

De capaciteit van het stadion is 92.500 mensen. Camp Nou werd gebouwd in 1954 en officieel geopend op 24 september 1957 met een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit de stad Warschau. Het stadion heeft een capaciteit van 92.500 mensen.

Noucamp

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 04.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion biedt plaats aan 100.354 toeschouwers. Camp Nou werd officieel gebouwd op 24 september 1957 en geopend met een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit de stad Warschau. Het stadion biedt plaats aan 100.354 toeschouwers. Het stadion dat het vorige stadion van Barcelona, Camp de les Corts, verving, was veel groter en bood plaats aan meer dan 100.000 supporters. Dit was niet genoeg voor de groeiende steun van de club, dus werd er een nieuw stadion gebouwd. Het oorspronkelijke Camp Nou-stadion bestond oorspronkelijk uit twee niveaus die plaats boden aan 93.000 toeschouwers. Het heette eerst het Estadi del FC Barcelona, maar werd al snel Camp Nou genoemd. Het stadion werd gebruikt om het EK 1964 te organiseren. Het was gastheer van de halve finale tussen de Sovjet-Unie en Denemarken en de wedstrijd om de derde plaats tussen Hongarije en Denemarken. Het stadion organiseerde twee Bekerwinnaars in de volgende decennia, de eerste in 1972 tussen Glasgow Rangers en Dynamo Moskou (3-2), en de tweede in 1982 tussen Barcelona en Standard de Liã ̈ge (2-1). Het Camp Nou-stadion werd in 1982 uitgebreid met een derde niveau, waardoor de capaciteit toenam tot 120.000. Tijdens het WK was het gastheer van de openingswedstrijd tussen België en Argentinië (1-0), drie duels in de tweede groepsfase en de halve finale tussen Italië en Polen (2-0). In 1989 werd de Europa Cup-finale tussen AC Milan en FC Steaua gespeeld in Camp Nou. De finale werd in 1999 gevolgd door de Champions League-finale tussen Manchester United en FC Bayern, die Manchester United met 2-1 won. Vanaf de vroege jaren 1990 heeft Barcelona een verscheidenheid aan staplaatsen omgezet in zitplaatsen, waardoor de zitcapaciteit afnam. Extra zitplaatsen werden gecreëerd door het verlagen van het veld. Tot de late jaren 1990 bleven sommige staande gebieden aan de top van het derde niveau in Camp Nou, maar deze werden uiteindelijk geëlimineerd, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot iets minder dan 100.000. Sinds de inauguratie in 1957 is Camp Nou relatief onveranderd gebleven, zonder enkele van de moderne voorzieningen die vaak in de meeste stadions te vinden zijn. De afgelopen tien jaar heeft Barcelona onderzoek gedaan naar de herontwikkeling van Camp Nou of zelfs de bouw van een nieuw stadion. In het midden van de jaren 2000 presenteerde de club plannen voor een gerenoveerd Camp Nou, ontworpen door Norman Foster. Een gebrek aan financiering verhinderde echter realisatie. De club begon vervolgens met het bestuderen van een verhuizing naar een nieuw stadion, maar besloot uiteindelijk in 2014 om het huidige stadion te herontwikkelen. De komende vier seizoenen wordt de capaciteit van het stadion verhoogd naar 105.000 zitplaatsen. De werken starten in 2017 en worden in 2021 afgerond. (foto's van het huidige Camp Nou hieronder)

Manieren om naar Camp Nou te reizen

Camp Nou ligt in Barcelona, in het oosten. Het stadion maakt deel uit van een sportcomplex dat ook het Mini Estadi omvat. Het stadion is gemakkelijk te bereiken met de metro. Verschillende stations liggen dicht bij het stadion en vanaf alle stations is het ongeveer 10 minuten lopen naar het stadion. Vanuit het centrum van Barcelona kan men metrolijn 3 nemen. Neem de metro in de richting van Zona Universitã ria en stap uit bij station Les Corts. De volgende twee stations, Maria Cristina en Palau Reial, zijn gelijkwaardige alternatieven. De reis vanuit het centrum duurt ongeveer 25 minuten. Vanaf hier neemt u het wandelpad dat langs het Palau Nacional gaat om het park te bereiken. Als u uit het gebied rond de Sagrada Familia komt, kan men metrolijn 5 nemen. Neem de metro in de richting van Cornell Centre en stap uit bij Badal of Collblanc. Vanaf daar neemt u het wandelpad dat langs het Palau Nacional gaat om het park te bereiken. Volg de bocht naar links (neem niet de tunnel) en sla rechtsaf de Gran Via de Carlos III op. Volg een paar honderd meter en sla rechtsaf de Travesãa de las Cortes in. Na nog een paar honderd meter ziet u het stadion aan uw rechterhand. Als u vanaf de internationale luchthaven komt, neemt u de C-31 en neemt u de afslag Avenida Diagonal op. Als u vanaf de A-2 (west) komt, neemt u de B-23 de stad in. Deze zal automatisch in de Avenida Diagonal stromen. Als u vanaf de internationale luchthaven komt, neemt u de C-31 en neemt u de afslag Avenida Diagonal op. Adres: Calle Arístides Mallol 12, 08028 Barcelona

Eten, drinken en slapen in de buurt van Camp Nou

Camp Nou ligt in een dichtbevolkt stedelijk gebied en nabijgelegen etablissementen serveren meestal Spaanse gerechten. De beschikbare opties verbleekt in vergelijking met wat er te vinden is in het centrum, dat op een korte metrorit afstand ligt. Het meeste eten en drinken in Barcelona is gecentreerd in het historische centrum (Gotische wijk, El Born en Raval), en er is meer nachtleven in de nabijgelegen strand- en havengebieden. Er is een brede selectie van hotels, hostels en huurappartementen in de omgeving van Camp Nou. De meeste zijn typische toeristische hotels, redelijk betaalbaar en gepositioneerd in de buurt van het stadion. Hotel NH Rallye heeft een goed uitzicht op het stadion en wordt over het algemeen goed ontvangen door gasten. De hotels Madanis en Madanis Liceo zijn vergelijkbaar in prijscategorie, variërend van ?60,00 tot €80,00 per nacht. Het Hotel Catalonia Rigoletto en Princesa Sofia Gran Hotel zijn luxere alternatieven, terwijl Hotel L'Alguer iets eenvoudiger en dus goedkoper is. Voor een overzicht van hotels in de buurt van Camp Nou, evenals vele in de buurt van Plaã§a d'Espanya, dat op zowel metrolijnen 3 en 5 ligt, en natuurlijk in het historische centrum van Barcelona, klik hier.

FC Barcelona Tickets

Tickets voor wedstrijden in Barcelona kunnen online worden gekocht, op de officiële website of Ticketmaster, aan de kassa's (taquilla's) van Camp Nou, of via een van de andere verkooppunten, waaronder de lokale VVV-kantoren en clubwinkels. Er zijn clubwinkels aan de Carrer de Provenã§a 439 in de buurt van de Sagrada Familia, op Plaã§a de Catalunya en het winkelcentrum Maremagnum in het centrum van Barcelona. Als er nog tickets over zijn, kunnen deze tickets worden gekocht aan de kassa's van het stadion op de dag van de wedstrijd (in de buurt van gate 9). Barcelona verkoopt heel weinig wedstrijden per seizoen uit, meestal alleen El Clasico en spraakmakende Champions League-wedstrijden. Viagogo en Ticketbis bieden veel verschillende soorten tickets en zijn meestal betrouwbaar. Hun prijzen zijn echter hoog. De prijzen voor reguliere wedstrijden op viagogo zijn meestal concurrerender en soms zijn ze goedkoper dan de nominale waarde. Dit maakt Viagogo een alternatief voor het kopen van tickets via de officiële route. De ticketprijzen voor de thuiswedstrijden van Barcelona variëren afhankelijk van de tegenstander. In een typische wedstrijd kun je verwachten tussen de €50,00 en ?70,00 te betalen voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel, ?60,00 tot ?110,00 voor een stoel op een lager niveau achter het doel of een stoel op het hoogste niveau aan de lange zijden, en ? 110,00 tot € 200,00 voor betere stoelen aan de zijkanten De prijzen voor sommige spellen zullen hoger zijn dan voor andere, waarbij de prijzen voor sommige spellen veel hoger zijn dan voor andere. De prijzen van sommige wedstrijden, waaronder El Clasico en latere Champions League-wedstrijden, zullen lager zijn dan voor een paar low-profile wedstrijden en Copa del Rey-wedstrijden.

Camp Nou stadion tours

Barcelona heeft zelfgeleide stadionrondleidingen genaamd de Camp Nou Experience, waaronder een wandeling door het stadion met audiogids en toegang tot het museum van Barcelona. Privégidsen zijn beschikbaar tegen extra betaling. De Camp Nou Experience duurt meestal tussen de 90 en 120 minuten. De rondleiding duurt anderhalf uur. De tour opent van maandag tot en met zaterdag om 10:00 uur en duurt anderhalf uur. Op zondag gaat de tour door tot 14.30 uur. Er zijn geen rondleidingen op de dag van een wedstrijd en slechts beperkte toegang tot het stadion op de dag voor een Champions League-wedstrijd. De tour kost $ 24,50, inclusief het museum. Voor groepen van minder dan 20 personen zijn online geen reserveringen vereist, maar kunnen nog steeds worden gemaakt door te bellen naar (902) 1899 00 vanuit Spanje of [email protected] te e-mailen.

Relevante internetlinks

De website van FC Barcelona, Barcelonaturisme.com, is de officiële toeristische website voor de stad Barcelona. Deze website biedt informatie over het toerisme in Barcelona, inclusief informatie over het openbaar vervoer en een reisplanner. Daarnaast biedt TMB.cat informatie over het openbaar vervoer van Barcelona. Ik nam een taxi naar het spel, maar het was bijna onmogelijk om er na het spel een te vinden. Het krijgen van een bus was ook moeilijk vanwege het verkeer, dus ik liep uiteindelijk gewoon naar het treinstation (Placa de Sants). Ik ben blij dat ik het Camp Nou heb mogen ervaren en zou het elke voetbalfan aanraden, maar als ik ooit weer in Barcelona ben, heb ik meer kans om een espanyol-wedstrijd te bekijken. Ik voelde niet hetzelfde gemeenschapsgevoel dat ik heb gehad in vrijwel elk stadion waar ik in het Verenigd Koninkrijk ben geweest. De steun van de fans leek een beetje hol. De dame 2 stoelen van mij viel in de tweede helft in slaap. Er is maar één positief punt om mee te nemen uit deze ervaring: de korte lijntijden. Het personeel was erg aardig en meegaand, hoewel ze geen alcohol serveren. Dit is misschien maar goed ook, want ik had zin in een biertje, maar ik zou ook van wat alcoholische dranken hebben genoten. Uitstappen was moeilijk omdat ik aan de andere kant van de stad in El Poblenou verbleef. Ik nam een taxi naar het spel, maar het was bijna onmogelijk om er een te krijgen. Het krijgen van een bus was ook moeilijk vanwege het verkeer, dus ik liep uiteindelijk gewoon naar het treinstation (Placa de Sants). Ik ben blij dat ik het Camp Nou heb kunnen ervaren en ik zou het elke voetbalfan aanraden. Als ik echter ooit weer in Barcelona ben, heb ik zeker meer kans om een wedstrijd van Espanyol te bekijken. ondanks dat Barça met 5-0 won, was de sfeer in het thuisvak onbestaande. Ik zou een bezoek aan het stadion aanraden als een ervaring, maar zou hier niet elke week voetbal willen kijken!. Ondanks dat Barcelona met 5-0 won, was de sfeer in het stadion onbestaande bij de thuisfans. Ik zou een bezoek aan het stadion aanraden als een ervaring, maar zou hier niet elke week voetbal willen kijken! Ik heb mijn kaart in de pinautomaat gestoken, maar heb mijn pincode nooit ingevoerd sinds ik me realiseerde dat ik genoeg contant geld heb. Het is 3 uur 's nachts en ik zal mijn bank 's ochtends bellen om deze transactie te betwisten. Ik roep de directie op om dit incident te onderzoeken. Ik heb mijn kaart in de pinautomaat gestoken, maar ik heb nooit mijn pincode ingevoerd omdat ik me realiseerde dat ik genoeg contant geld heb. Het is 3 uur 's nachts, dus ik zal 's ochtends mijn bank bellen om deze transactie te betwisten. Ik roep de directie op om dit incident te onderzoeken. Ik ben vorige week naar Barcelona vs. Bilbao gaan kijken en het was een geweldig resultaat voor Barcelona (6-0). Ik was alleen een beetje teleurgesteld dat de scheidsrechter het verpestte door Bilbao-doelman weg te sturen. Ik had graag een spel gezien dat niet zo eenzijdig was, maar toch geweldig. Ik had een geweldig uitzicht op het stadion vanwaar ik helemaal achteraan zat bij de cornervlag, net op de rand van lateraal/doelsaldo (53 euro). De spelers zagen er echter uit als mieren van waar ik zat. De volgende keer zal ik de extra betalen om in plaats daarvan in het middengedeelte van het stadion te zitten. Ik ben vorige week naar Barcelona tegen Bilbao gaan kijken en het resultaat was een 6-0 overwinning voor Barcelona. Het was geweldig om te zien, maar de ref verpestte het door Bilbao-goalie weg te sturen. Ik had graag een spel gezien dat niet zo eenzijdig was, maar toch geweldig. De rondleiding door het museum, het spel en de stad zelf waren allemaal geweldige ervaringen. Ik zat helemaal achteraan bij de cornervlag net op de rand van lateraal/doel sud (53 euro), wat me een geweldig uitzicht op het stadion gaf maar te ver van de actie. De spelers zagen eruit als mieren! De volgende keer zal ik de extra betalen om in het middengedeelte van het stadion te zitten, omdat je hier dichter bij de actie komt. Gavin Roger schreef: 4 september 2015 bij 7:57 pm Ik ben daar naar één wedstrijd geweest en het is een ervaring om daar naar een wedstrijd te kijken. Het stadion is echter oud en verouderd en moet worden vernieuwd. Het stadion is er ooit geweest en het is een belevenis om daar een wedstrijd te kijken. Het stadion is echter oud en verouderd en moet worden vernieuwd. Joe Stanford schreef: Ik ben geen Barcelona-fan, ik ben een Everton-fan, maar ik ben echt van Barcelona. Ik ging naar het camp Nou op 21 februari 2015 voor een wedstrijd vs. Malaga, het resultaat was teleurstellendâBarcelona werden met 1-0 verslagen, maar het stadion was over het algemeen indrukwekkend, vooral als je recht in de goden bent. Ik ben 2 dagen van tevoren een kijkje gaan nemen op de grond en ben de clubwinkel ingegaan; alles aan de ervaring was leuk, maar het resultaat had beter gekund. Ik ben geen Barcelona-fan, maar ik hou echt van Everton. Ik ging naar het camp Nou op 21 februari 2015 voor een wedstrijd tegen Malaga, en het resultaat was teleurstellend: Barcelona werd met 1-0 verslagen, maar het stadion was over het algemeen zeer indrukwekkend. Ik ben 2 dagen van tevoren een kijkje gaan nemen op de grond en ben in de clubwinkel geweest; alles aan de ervaring was leuk, maar het resultaat had beter gekund. Jackie schreef: 4 januari 2015 om 18:26 Ik kreeg tickets om Barcelona v Ath Madrid te bekijken op 11 januari. Ik ben nog nooit naar een voetbalwedstrijd geweest en ga met mijn dochter omdat ze een fan is van het team en sommige spelers. Ik kan niet wachten om Barcelona Madrid te zien slopen en de sfeer te ervaren Ik heb tickets om Barcelona vs. Ath Madrid te kijken op 11 januari. Ik ben nog nooit eerder naar een voetbalwedstrijd geweest, dus dit zal een spannende ervaring zijn voor mij als fan van het team en sommige spelers. Ik kan niet wachten om Barcelona overtuigend te zien winnen en de opwinding in het stadion te ervaren William Hogg schreef:30 oktober 2014 om 18:48Dat Barcelona - Standard finale was in 1982, niet 1980. Gewoon om je dat te laten weten. Het clubmuseum is zeker een bezoek waard, zodat u het sociale en politieke belang van FCB beter kunt begrijpen. Dat Barca - standaardfinale in 1982, in plaats van 1980. Gewoon om je dat te laten weten. Het clubmuseum is zeker een bezoek waard, zodat u het sociale en politieke belang van FCB beter kunt begrijpen. Victor schreef: "Kan niet wachten om naar Sevilla te gaan op 23 november 2014. Ik kocht het kaartje bij ticketmeesters voor 150 euro. Lateraal 2 centr. Sup. Nu wou ik dat ik had moeten wachten tot de dag van de wedstrijd. Ik kan niet wachten." Ik kijk ernaar uit om Sevilla op 23 november 2014 te zien spelen. Ik heb een kaartje gekregen van de ticketmeesters voor 150 euro. LaLateral 2 centrale sup. Nu wou ik dat ik had gewacht tot de dag van de wedstrijd, want ik kan niet wachten. Pas op voetbalfans. Sommige mensen met Valencia-shirts zaten in het centrum van Barcelona-fans en het was helemaal geen probleem. Ik vond Barcelona een geweldige stad om te bezoeken, hoewel ik Denk dat Santiago Bernabeu een beter stadion is. Sommige mensen met Valencia-shirts zaten te midden van Barcelona-fans en het was helemaal geen probleem. Ik vond Barcelona een geweldige plek om te bezoeken als stad. Santiago Bernabeu is naar mijn mening een beter stadion, maar Barcelona is een betere plek om te bezoeken dan Madrid. Het was niet zo belangrijk meer voor Barcelona, waardoor er bij 50D minder toeschouwers aanwezig waren dan bij Bernabeau. Uit België, met vriendelijke groet. Hoewel de wedstrijd voor Barcelona niet zo belangrijk was, waren er toch aardig wat toeschouwers aanwezig. Het stadion was echter niet zo mooi als de Bernabeau. Uit België, bedankt. John Brien schreef: Op vrijdag vlogen ikzelf, Mark en Johnny naar Barcelona in de hoop EL CLASICO te zien. Omdat we geen kaartjes hadden, verlieten we ons hotel op de zaterdagochtend met onze CELTIC Polo-shirts en gingen we naar het NOU CAMP. Bij onze aankomst wisten we drie tickets te bemachtigen en het spel van ons leven mee te maken. De Barcelona-fans waren geweldig bij ons. Wees trots op je SPECIALE CLUB en DANK JULLIE ALLEMAAL. HAGEL HAGEL BARCA. Op vrijdag vlogen ikzelf, Mark en Johnny naar Barcelona in de hoop EL CLASICO te zien. Omdat we geen kaartjes hadden, verlieten we ons hotel op zaterdagochtend met onze CELTIC Polo-shirts en gingen we naar het NOU CAMP in de hoop de wedstrijd te zien. Bij onze aankomst wisten we drie tickets te bemachtigen en het spel van ons leven mee te maken. De Barcelona-fans waren geweldig bij ons. Wees trots op je SPECIALE CLUB en DANK JULLIE ALLEMAAL. HAGEL HAGEL BARCA! Jimbo schreef: 9 maart 2013 om 04:41 Ik bezocht Barcelona in de jaren 1970. Toen Franco nog leefde en Juan Carlos zijn eerste bezoek als koning bracht. De politieke scène daar was ongelooflijk spannend, en ik zag zelfs een wedstrijd tussen Barcelona met Cruijff en Neeskins vs Atletico Madrid (uit Madrid). Het spel was absoluut geweldig, en ik heb nog steeds veel herinneringen aan die reis! Ik bezocht Barcelona in de jaren 1970. Op dat moment was Franco net overleden en Juan Carlos was zijn eerste bezoek als koning aan het brengen. De politieke sfeer in Barcelona was ongelooflijk en de wedstrijd die ik bijwoonde bevatte Cruijff en Neeskens tegen Atletico Madrid. Het was de beste voetbalwedstrijd die ik ooit heb gezien en het werd gespeeld op een geweldige locatie. Een must-do voor iedereen die geïnteresseerd is in voetbal, of zelfs als je dat niet bent: de stadiontour is je tijd zeker waard - indrukwekkend en uitgestrekt, een beetje armoedig maar over het algemeen geweldig. Doe het gewoon als je de kans krijgt. Wat een geweldige manier om een zaterdagavond door te brengen! Ik was in staat om tickets te krijgen voor Barcelona vs. Real Madrid en keek naar een spectaculaire verlichte wedstrijd te midden van een meer dan 99.000 uitverkocht publiek. Een must-see voor iedereen die van voetbal houdt, of zelfs als je dat niet doet. Op zondag nam ik de stadiontour - zeker de moeite waard - enorm, indrukwekkend, een beetje armoedig maar over het algemeen geweldig! Doe het gewoon als je de kans krijgt. De stad Barcelona is een uitstekende, levendige, opwindende plek om te bezoeken, met een stadiontour die uitzonderlijk was. Mijn vriendin kwam ook genieten, en ik heb genoeg foto's van het stadion naast een professionele foto laten maken door de fotograaf van de club met de Europa Cup! Niet te missen! De stadiontour was uitstekend en een verfrissende afwisseling om de winkelstraten te bezoeken met mijn vriendin, die ook kwam genieten. Ik heb genoeg foto's in het stadion en heb ook een professionele foto laten maken door de fotograaf van de club met de Europa Cup! Niet te missen! Jeremy schreef: April 15, 2012 bij 10:28 PM Ik bezocht het Nou Camp in 2003. Dit was een hoogtepunt van mijn reis naar een verder saaie stad. Ik ging naar de Nike winkel en liet mijn shirt bedrukken (erg duur). Ik heb ook het museum gedaan. Het stadion zelf is enorm. Ik bezocht het Nou Camp in 2003 en het was een hoogtepunt van mijn reis naar een anders saaie stad. Ik ging naar de Nike-winkel en liet mijn shirt bedrukken (erg duur) en deed het museum. Het stadion zelf is enorm. Er zijn verschillende bedrijven die dit pakket aanbieden, ik gebruikte barcelonaticketstore.com en vond geen klachten. Als stadion is het een beetje armoedig aan de randen. Het heeft duidelijk een beetje opknapbeurt nodig in de hallen, en de sfeer kan soms verrassend rustig zijn, maar om de grond vol te zien is een evenement op zich!. Er zijn een paar bedrijven die dit pakket aanbieden, ik gebruikte barcelonaticketstore.com en heb geen klachten. Als stadion is het uiterlijk een beetje slordig aan de randen. Het heeft duidelijk een beetje een opknapbeurt nodig in de hallen, en de sfeer kan soms verrassend stil zijn, maar om de grond vol te zien is iets anders!.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Noucamp
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Noucamp
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Noucamp
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Vandaag 02:00
02:00
(11m) G. Lezcano
39'
1 - 0
1 - 1
42'
M. Lopez (S. Cordero)
(G. Lezcano) C. Waterman
86'
2 - 1
21'
C. Diaz
46'
P. Magalhaes C. Diaz
46'
A. Cuadra M. Fredes
50'
B. Hurtado
57'
N. Penailillo M. Collao
M. E. Gonzalez
63'
J. Gaete C. Munder
66'
M. E. Gonzalez C. Mesias
66'
66'
G. Tello Mery B. Hurtado
75'
A. Souper C. Rodriguez
C. Waterman
87'
N. Sepulveda P. Cardenas Baeza
88'
G. Lezcano I. Villalba
90'
 • 63%
  Bezitstijd
  37%
 • 77
  Gevaarlijke aanvallen
  57
 • 19
  Totaal aantal schoten
  10
 • 04
  Hoeken
  04
 • 01.
  (01.)
  30
  +19
  30:11
  08-06-02
  16
  02.
  (02.)
  29
  +11
  25:14
  08-05-03
  16
  03.
  (03.)
  29
  +06
  22:16
  08-05-03
  16
  04.
  (04.)
  27
  +05
  23:18
  08-03-05
  16
  05.
  (05.)
  26
  +15
  30:15
  07-05-04
  16
  (06.)
  Huachipato
  (A)
  06.
  (06.)
  Huachipato
  24
  -03
  18:21
  07-03-06
  16
  07.
  (07.)
  23
  -02
  15:17
  05-08-03
  16
  08.
  (08.)
  22
  -03
  21:24
  07-01-08
  16
  09.
  (09.)
  21
  +02
  15:13
  04-09-03
  16
  10.
  (10.)
  21
  -03
  15:18
  05-06-05
  16
  11.
  (11.)
  20
  -02
  21:23
  06-02-08
  16
  12.
  (12.)
  19
  -04
  20:24
  05-04-07
  16
  13.
  (13.)
  17
  -08
  20:28
  04-05-07
  16
  14.
  (14.)
  14
  -11
  10:21
  02-08-06
  16
  15.
  (15.)
  12
  -15
  18:33
  03-03-10
  16
  16.
  (16.)
  11
  -07
  13:20
  02-05-09
  16
  Vandaag 19:00
  19:00
 • 45%
  Bezitstijd
  55%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  40
 • 13
  Totaal aantal schoten
  16
 • 04
  Hoeken
  03
 • 01.
  (01.)
  25
  +08
  25:17
  07-04-01
  12
  02.
  (02.)
  24
  +16
  26:10
  07-03-03
  13
  03.
  (03.)
  24
  +03
  18:15
  07-03-03
  13
  04.
  (04.)
  21
  +10
  21:11
  06-03-03
  12
  05.
  (05.)
  21
  +02
  14:12
  06-03-04
  13
  06.
  (06.)
  20
  +05
  15:10
  06-02-04
  12
  07.
  (07.)
  20
  +04
  15:11
  06-02-04
  12
  08.
  (08.)
  19
  +11
  24:13
  05-04-03
  12
  09.
  (09.)
  19
  +02
  12:10
  05-04-03
  12
  (03.)
  (A)
  10.
  (10.)
  17
  -05
  14:19
  05-02-05
  12
  11.
  (11.)
  15
  +01
  15:14
  04-03-05
  12
  (10.)
  (H)
  12.
  (12.)
  14
  -08
  11:19
  04-02-06
  12
  13.
  (13.)
  12
  -05
  11:16
  03-03-06
  12
  14.
  (14.)
  9
  -17
  13:30
  03-00-09
  12
  15.
  (15.)
  7
  -17
  09:26
  02-01-09
  12
  16.
  (16.)
  6
  -10
  11:21
  01-03-09
  13
  (06.)
  (H)
  2nd Phase ≫ Speeldag 06
  Vandaag 02:00
  02:00
  30'
  J. Maidana
  J. Galvan
  37'
  1 - 0
  (G. Gudino) F. Cristaldo
  63'
  2 - 0
  2 - 1
  69'
  L. Gonzalez (H. Martinez)
  (11m) F. Cristaldo
  71'
  3 - 1
  3 - 2
  90'+3
  J. Alvarez (J. Paradela)
  14'
  B. Zuculini
  19'
  T. Pochettino
  33'
  H. Martinez J. Quintero
  46'
  J. Paradela T. Pochettino
  46'
  E. Barco S. Simon
  F. Fattori
  57'
  J. Gauto G. Gudino
  59'
  60'
  J. Alvarez L. Beltran
  J. Galvan S. Moya
  79'
  B. Garre R. Cabral
  79'
  G. Soto
  87'
  S. Hezze A. G. Benitez
  88'
  M. Coccaro E. Luna
  88'
 • 45%
  Bezitstijd
  55%
 • 33
  Gevaarlijke aanvallen
  40
 • 12
  Totaal aantal schoten
  11
 • 06
  Hoeken
  02
 • (D. Perez) C. Colman
  04'
  1 - 0
  L. Picco
  13'
  26'
  L. Lollo
 • 41%
  Bezitstijd
  59%
 • 24
  Gevaarlijke aanvallen
  11
 • 04
  Totaal aantal schoten
  01
 • 01
  Hoeken
  01
 • 01.
  (01.)
  14
  +06
  09:03
  04-02-00
  06
  02.
  (02.)
  13
  +05
  06:01
  04-01-00
  05
  03.
  (03.)
  11
  +04
  08:04
  03-02-01
  06
  04.
  (04.)
  11
  +02
  07:05
  03-02-01
  06
  05.
  (05.)
  10
  +05
  11:06
  03-01-02
  06
  06.
  (06.)
  10
  +02
  07:05
  03-01-02
  06
  (21.)
  (H)
  07.
  (07.)
  10
  +02
  05:03
  02-04-00
  06
  08.
  (08.)
  10
  +01
  07:06
  03-01-02
  06
  09.
  (09.)
  10
  +00
  11:11
  03-01-02
  06
  (24.)
  (H)
  10.
  (10.)
  9
  +02
  04:02
  02-03-00
  05
  11.
  (11.)
  9
  +00
  11:11
  03-00-03
  06
  12.
  (12.)
  8
  +03
  09:06
  02-02-02
  06
  13.
  (13.)
  8
  +00
  06:06
  02-02-02
  06
  14.
  (14.)
  7
  +01
  08:07
  01-04-01
  06
  15.
  (25.)
  7
  +00
  07:07
  01-04-01
  06
  16.
  (15.)
  7
  -01
  06:07
  02-01-03
  06
  17.
  (16.)
  7
  -01
  06:07
  02-01-02
  05
  18.
  (17.)
  7
  -01
  06:07
  02-01-02
  05
  19.
  (18.)
  7
  -02
  05:07
  02-01-03
  06
  20.
  (19.)
  6
  -02
  08:10
  01-03-02
  06
  21.
  (20.)
  6
  -02
  07:09
  01-03-02
  06
  22.
  (21.)
  5
  -02
  04:06
  01-02-03
  06
  23.
  (22.)
  5
  -02
  04:06
  01-02-03
  06
  (19.)
  (A)
  24.
  (23.)
  5
  -02
  04:06
  01-02-03
  06
  25.
  (24.)
  5
  -04
  04:08
  01-02-03
  06
  26.
  (26.)
  4
  -02
  04:06
  00-04-02
  06
  27.
  (27.)
  4
  -04
  01:05
  01-01-03
  05
  28.
  (28.)
  1
  -08
  01:09
  00-01-04
  05
  Clausura ≫ Speeldag 01
  Vandaag 01:30
  01:30
  0 - 1
  19'
  F. Da Costa (Bruno Savio)
  (Rafinha) Jefferson
  61'
  1 - 1
  Rafinha
  83'
  2 - 1
  C. Arano
  90'+5
  D. Duran Jefferson
  46'
  46'
  D. Bejarano Y. Rocha
  J. Sagredo
  67'
  J. Sagredo S. Navarro
  72'
  72'
  A. Granell P. Rodriguez
  F. Arismendi J. Orozco
  76'
  86'
  B. Miranda F. Da Costa
  86'
  C. A. Melgar G. Villamil
  86'
  V. Abrego L. Haquin
  E. Sanchez C. Arano
  87'
  90'+3
  L. Justiniano
 • 46%
  Bezitstijd
  54%
 • 57
  Gevaarlijke aanvallen
  53
 • 14
  Totaal aantal schoten
  09
 • 03
  Hoeken
  08
 • 01.
  (01.)
  3
  +03
  03:00
  01-00-00
  01
  (15.)
  Club Universitario
  (A)
  02.
  (02.)
  3
  +03
  03:00
  01-00-00
  01
  03.
  (03.)
  3
  +02
  03:01
  01-00-00
  01
  (14.)
  (H)
  04.
  (04.)
  3
  +01
  02:01
  01-00-00
  01
  05.
  (05.)
  3
  +01
  02:01
  01-00-00
  01
  06.
  (06.)
  3
  +01
  02:01
  01-00-00
  01
  07.
  (07.)
  3
  +01
  01:00
  01-00-00
  01
  08.
  (08.)
  1
  +00
  01:01
  00-01-00
  01
  09.
  (09.)
  Universitario de Vinto
  1
  +00
  01:01
  00-01-00
  01
  10.
  (10.)
  0
  -01
  01:02
  00-00-01
  01
  11.
  (11.)
  0
  -01
  01:02
  00-00-01
  01
  12.
  (12.)
  0
  -01
  01:02
  00-00-01
  01
  13.
  (13.)
  0
  -01
  00:01
  00-00-01
  01
  14.
  (14.)
  0
  -02
  01:03
  00-00-01
  01
  15.
  (15.)
  Club Universitario
  0
  -03
  00:03
  00-00-01
  01
  16.
  (16.)
  0
  -03
  00:03
  00-00-01
  01
  Apertura ≫ Speeldag 01
  Vandaag 00:00
  00:00
  0 - 1
  35'
  F. Martinez
  (OG) B. D. Castillo Segura
  78'
  1 - 1
  1 - 2
  90'+4
  L. Di Yorio
  16'
  P. Bellon W. Tesillo
  45'+4
  L. Di Yorio
  A. Vazquez Vitinho
  46'
  F. F. Waller Martiarena R. Sambueza
  58'
  68'
  J. Alvarado I. Rodriguez
  R. Chavez J. Martinez
  71'
  J. Guemez Rodrigo Dourado
  71'
  A. Cruz E. Garcia
  71'
  74'
  O. Villa O. Rodriguez
  74'
  L. Montes V. Davila
  74'
  F. Ambriz F. Martinez
 • 56%
  Bezitstijd
  44%
 • 62
  Gevaarlijke aanvallen
  30
 • 12
  Totaal aantal schoten
  15
 • 07
  Hoeken
  02
 • Vandaag 02:05
  02:05
  0 - 1
  17'
  R. Funes Mori
  0 - 2
  21'
  R. Aguirre (A. Gonzalez)
  (11m) F. Gorriaran
  26'
  1 - 2
  (F. Gorriaran) F. Torres
  34'
  2 - 2
  2 - 3
  67'
  R. Funes Mori (11m)
  (B. Lozano) H. Preciado
  85'
  3 - 3
  (11m) B. Lozano
  90'+1
  4 - 3
  R. Prieto
  03'
  42'
  C. Montes
  45'+2
  M. Meza
  J. Carrillo B. Lozano
  46'
  R. Prieto A. Cervantes
  46'
  F. Gorriaran
  50'
  E. Aguirre J. Correa
  61'
  69'
  J. Gallardo A. Gonzalez
  70'
  E. Gutierrez C. Montes
  70'
  R. Pizarro M. Meza
  C. Orrantia F. Pizzichillo
  75'
  L. Suarez J. Gonzalez
  76'
  79'
  H. Moreno R. Funes Mori
  86'
  J. Rojas R. Aguirre
  90'+12
  S. Medina
 • 49%
  Bezitstijd
  51%
 • 34
  Gevaarlijke aanvallen
  32
 • 20
  Totaal aantal schoten
  16
 • 07
  Hoeken
  06
 • 01.
  (01.)
  3
  +02
  04:02
  01-00-00
  01
  02.
  (02.)
  3
  +02
  03:01
  01-00-00
  01
  (18.)
  (A)
  03.
  (03.)
  3
  +01
  04:03
  01-00-00
  01
  04.
  (04.)
  3
  +01
  03:02
  01-00-00
  01
  05.
  (05.)
  3
  +01
  02:01
  01-00-00
  01
  06.
  (06.)
  1
  +00
  01:01
  00-01-00
  01
  07.
  (07.)
  1
  +00
  01:01
  00-01-00
  01
  08.
  (08.)
  1
  +00
  00:00
  00-01-00
  01
  (09.)
  (H)
  09.
  (09.)
  1
  +00
  00:00
  00-01-00
  01
  10.
  (10.)
  1
  +00
  00:00
  00-01-00
  01
  11.
  (11.)
  1
  +00
  00:00
  00-01-00
  01
  12.
  (12.)
  0
  +00
  00:00
  00-00-00
  00
  13.
  (13.)
  0
  +00
  00:00
  00-00-00
  00
  14.
  (14.)
  0
  -01
  03:04
  00-00-01
  01
  15.
  (15.)
  0
  -01
  02:03
  00-00-01
  01
  16.
  (16.)
  0
  -01
  01:02
  00-00-01
  01
  (05.)
  (H)
  17.
  (17.)
  0
  -02
  02:04
  00-00-01
  01
  (01.)
  (H)
  18.
  (18.)
  0
  -02
  01:03
  00-00-01
  01
  (02.)
  (H)
  Apertura ≫ Speeldag 19
  (P. A. Quispe Cordova) A. Valera
  57'
  1 - 0
  16'
  J. Marchan L. Mifflin
  F. Alonso
  31'
  43'
  S. Fernandez
  57'
  C. Diez S. Fernandez
  57'
  D. Carabano H. E. Arakaki Chinen
  66'
  C. Mejia
  A. Barco G. Barreto
  73'
  A. Quintero R. Vilca
  73'
  74'
  L. Garcia D. Millan
  74'
  J. Soto C. Mejia
  J. Murrugarra
  77'
  J. Murrugarra A. Cayetano
  78'
  88'
  J. Marchan
  P. A. Quispe Cordova T. Cantoro
  89'
  A. Polo A. Succar
  89'
 • 66%
  Bezitstijd
  34%
 • 83
  Gevaarlijke aanvallen
  66
 • 14
  Totaal aantal schoten
  10
 • 02
  Hoeken
  02
 • 01.
  (01.)
  41
  +12
  23:11
  13-02-03
  18
  02.
  (02.)
  40
  +17
  35:18
  12-04-02
  18
  03.
  (03.)
  38
  +15
  35:20
  11-05-02
  18
  04.
  (04.)
  33
  +12
  28:16
  10-03-05
  18
  (15.)
  (A)
  05.
  (05.)
  32
  +15
  37:22
  09-05-04
  18
  06.
  (06.)
  31
  +05
  24:19
  10-01-07
  18
  07.
  (07.)
  30
  +10
  25:15
  08-06-04
  18
  08.
  (08.)
  30
  -01
  26:27
  09-03-06
  18
  (01.)
  (H)
  09.
  (09.)
  28
  +05
  24:19
  08-04-06
  18
  10.
  (10.)
  25
  -06
  30:36
  07-04-07
  18
  11.
  (11.)
  20
  -03
  29:32
  06-02-10
  18
  12.
  (12.)
  20
  -03
  19:22
  05-05-08
  18
  13.
  (13.)
  18
  -03
  20:23
  04-06-08
  18
  14.
  (14.)
  18
  -15
  17:32
  05-03-10
  18
  15.
  (15.)
  16
  -10
  14:24
  03-07-08
  18
  16.
  (16.)
  15
  -14
  18:32
  04-03-11
  18
  17.
  (17.)
  15
  -16
  21:37
  04-03-11
  18
  18.
  (18.)
  14
  -13
  18:31
  03-05-10
  18
  19.
  (19.)
  12
  -07
  25:32
  03-03-12
  18
  In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  00
  In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  01
  In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  07

  Populaire zoekopdrachten

  Noucamp

  Camp Nou: Tickets, Parkeren, Hotel, Tour, Routebeschrijving (2022).

  De capaciteit van het stadion is 92.500 mensen. Camp Nou werd gebouwd in 1954 en officieel geopend op 24 september 1957 met een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit de stad Warschau. Het stadion heeft een capaciteit van 92.500 mensen.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op