Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Orange Velodrome: Tickets, Parkeren, Hotel, Tour, Routebeschrijving (2022)

Het was gastheer van de eerste ronde van het voetbaltoernooi, evenals de finale. De Orange Velodrome werd gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK van 1938. Het was gastheer van de eerste ronde van het voetbaltoernooi en was ook de locatie van de finale.

Velodrome

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 02.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion onderging in 2011 een renovatie van $ 44 miljoen, waardoor het een van de beste stadions in Europa werd. De Orange Velodrome, beter bekend als het Stade Velodrome, diende als speellocatie voor het WK van 1938. Kort daarna werd het de nieuwe thuisbasis van Olympique de Marseille nadat Stade de l?Huveaune te klein was geworden voor de club. Het stadion onderging in 2011 een renovatie van $ 44 miljoen, waardoor het een van de beste stadions in Europa werd. Het Stade Velodrome werd officieel geopend op 13 juni 1937 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Marseille en het Italiaanse Torino. Tijdens het WK van 1938 was het gastheer van één wedstrijd in de eerste ronde en de halve finale tussen Italië en Brazilië (2-1). Het stadion had aanvankelijk een wielerbaan en een atletiekbaan die het veld omcirkelden. Het was komvormig en beide lange zijden hadden dekking. Het stadion bleef de volgende decennia grotendeels ongewijzigd, hoewel de sporen geleidelijk werden weggevreten door de uitbreiding van de tribunes. Het Stade Velodrome kreeg een eerste opknapbeurt ter voorbereiding op het EK 1984. Het organiseerde één groepswedstrijd in de eerste ronde en de halve finale tussen Frankrijk en Portugal (3-2). Het stadion werd bijna volledig herbouwd voor het WK van 1998 en kreeg daardoor een karakteristieke ronde tribune. De capaciteit werd verhoogd tot ongeveer 60.000 zitplaatsen; dit nieuwe stadion kreeg echter ook kritiek vanwege het gebrek aan dekking. Vier groepswedstrijden in de eerste ronde werden georganiseerd in Stade Velodrome tijdens het WK. De ronde van 16 wedstrijden, een kwartfinale en de halve finale tussen Brazilië en Nederland werden allemaal in het stadion gespeeld. Na de overwinning van Frankrijk op Euro 2016 werden nieuwe herontwikkelingsplannen gepresenteerd. De werken omvatten de bijna volledige reconstructie van de twee hoofdtribunes, kleine werken aan de tribunes aan beide uiteinden en de bouw van een dak dat het volledige stadion zou bedekken, waardoor de capaciteit met nog eens 7.000 zitplaatsen zou toenemen. De herontwikkeling is in de zomer van 2014 afgerond. Op het EK van 2016 organiseerde Stade Velodrome vier groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Portugal en Polen (1-1). Uiteindelijk speelden Frankrijk en Duitsland in de halve finales naar een 2-0 overwinning. In 2016 werd Orange Velodrome omgedoopt ter ere van zijn nieuwe naamgevingssponsor, telecommunicatiebedrijf Orange. (foto's van het huidige Stade Velodrome hieronder)

Manieren om naar Orange Velodrome te reizen

Het Orange Velodrome ligt in Marseille, op ongeveer 3,5 kilometer van het centrum van Marseille en een kilometer meer van het centraal station Saint-Charles. U kunt het stadion bereiken met metrolijn 2. Neem de metro in zuidelijke richting op het treinstation Saint-Charles of een andere halte in het stadscentrum (bijv. Noailles) en stap uit bij Rond-Point du Prado of Sainte Marguerite Dromel (beide gelegen aan verschillende zijden van stade Velodrome). Als u uit het oude havengebied komt, kunt u lijn 1 van de metro nemen en op station Castellane overstappen op lijn 2. U kunt hier een metronetwerkkaart vinden. Als het ook mogelijk is om gewoon van het oude havengebied naar Stade Velodrome te lopen, wat 30-45 minuten duurt. Vind je weg naar de Rue de Rome, een paar blokken landinwaarts, en sla af naar het zuiden. De Rue de Rome gaat over in de brede Avenue de Prado, die u in één lijn naar het stadion brengt. Het is een aangename wandeling. Marseille heeft goede treinverbindingen met de rest van Frankrijk. Er zijn frequente directe TGV-treinen vanuit bijvoorbeeld Parijs, Lyon en Nice. U kunt uw treintickets van tevoren boeken via de officiële SNCF-website. Marseille heeft een eigen luchthaven, Marseille Provence Airport. Deze luchthaven is goed voor verbindingen en wordt ook bediend door low-cost luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven ligt 25 kilometer ten noordwesten van het centrum van Marseille, aan de andere kant dan Stade Velodrome. Om vanaf het vliegveld bij het stadion te komen, neemt u een bus naar het treinstation Saint-Charles en gaat u daarheen. Adres: 3 Boulevard Michelet, 13008 Marseille

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stade Velodrome

De Orange Velodrome ligt in een rijke woonwijk. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt, met name op de Avenue du Prado in de richting van het stadscentrum. In het centrum van de stad is het oude havengebied (Vieux Port) de plek om te eten en te drinken. Le Huitiã ̈me Hotel is een budget alternatief voor het Novotel op de Avenue du Prado. Het Novotel ligt dichter bij het centrum, maar Le Huitiã ̈me is een gemakkelijke wandeling. Als u op zoek bent naar een plek dichter bij de kust waar u kunt genieten van tal van buitenactiviteiten, is het Residence Adagio Prado Plage misschien een goede optie voor u. De meeste mensen zullen ervoor kiezen om in het oude havengebied of ten zuiden van Castellane te verblijven, die beide op loopafstand van zowel het stadion als het stadscentrum liggen. Welke hotels liggen in de buurt van het Stade Velodrome in Marseille en hoe kan ik meer opties in het stadscentrum verkennen als ik daar wil verblijven?

Marseille Tickets

Tickets voor wedstrijden in Marseille kunnen online worden gekocht, aan het ticketkantoor van het stadion of in de officiële winkel van het OM. Ze kunnen ook worden gekocht bij een van de verkooppunten van Francebillet, Ticketnet of Digitick. Ticketprijzen variëren afhankelijk van de wedstrijd, met tickets die meestal kosten van 10 Britse ponden ($ 10) voor een stoel achter het doel tot tussen de 20 en 55 Britse ponden voor een stoel aan een van de zijkanten. Prijzen voor spraakmakende wedstrijden zijn meestal hoger, maar tickets voor wedstrijden met een lager profiel, zoals Europa League-wedstrijden, kunnen goedkoper zijn. Voor meer informatie bel +33 (0) 892 700 840.

Orange Velodrome stadion tours

Het VVV-kantoor van Marseille biedt rondleidingen door het stadion met toegang tot de kleedkamers, de perszaal, tribunes en spelerstunnel. De rondleidingen duren ongeveer 75 minuten. Het schema voor rondleidingen loopt de meeste dagen van de week, tenzij er meerdere keren per dag wedstrijden of evenementen plaatsvinden in het stadion. Kijk online voor een up-to-date planning. Tickets zijn online te boeken. Bel voor meer informatie +33 (0)4 86 09 50 34 of mail [email protected] De rondleiding kost ?13,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Olympique de Marseille is olympique-de-marseille.com, terwijl de website van het Vvv-kantoor van Marseille marseille-tourism.com is. De website van Public Transport Information, RTM.fr, biedt informatie over al het openbaar vervoer in Marseille. Een geweldig uitzicht, fantastische structuur en een hotel in de buurt zorgden voor een fantastische stop. Vele duizenden mensen stroomden voorbij nadat een uur was verstreken. Ik bezocht het stade velodrome voor Hongarije tegen IJsland in Euro 2016 en ik werd niet teleurgesteld. Het stadion was fantastisch, de stoelen waren goedkoop en de sfeer was geweldig. Ik stopte na de wedstrijd in een nabijgelegen hotel en een uur later stroomden er nog vele duizenden Hongaren voorbij. Ik heb Marsyllie-fans altijd als topsupporters beschouwd. Ze stapten echter niet op het bord wanneer het er het meest toe deed; er waren geen uitfans! Over het algemeen is Marseille een geweldige plek om te bezoeken. Het stadion is geweldig en ik zou er weer naartoe gaan. Ik heb fans van Marsyllie altijd als topsupporters beschouwd, maar ze stapten niet op het bord. Er waren geen uitfans! Over het algemeen is Marseille een geweldige plek om te bezoeken. Het stadion is geweldig en ik zou er weer naartoe gaan. Het ontwerp van de stoelen lijkt mensen aan te moedigen om over de stoelen te lopen om in en uit hun plaatsen te komen, waardoor het moeilijk is om te zien waar de stoelen zijn. Ik dacht ook dat het geen goed idee was om de journalisten zo hoog op het veld te hebben, omdat ze een verrekijker nodig hebben om de nummers van de spelers te zien. Ik heb genoten van mijn bezoek aan de recente Europa League-wedstrijd tussen Groningen en het bezoek aan Holland Park. Het ontwerp van de zitopstelling ontmoedigt mensen om op te staan en te bewegen, en maakt het voor journalisten moeilijk om de spelers en nummers op het veld te zien. Ik vond de locatie van de journalisten te hoog en ver van het veld. Ze zouden waarschijnlijk een verrekijker nodig hebben om iets te zien. Ik heb genoten van mijn bezoek aan de recente Wedstrijd Groningen Europa, ondanks dat het klein in aantal is.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Velodrome
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Velodrome
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Velodrome
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Vandaag 00:30
00:30
(F. De Paul) M. Campos
12'
1 - 0
25'
E. Pavez
1 - 1
33'
G. Suazo (11m)
76'
J. Rojas
B. Berrios
15'
C. Riquelme B. A. Carvallo U.
46'
A. Sanchez S. Sosa
56'
61'
J. Rojas
65'
M. Zaldivia G. Suazo
I. Sosa J. Corozo
67'
D. Oyarzun F. Campos Mosqueira
68'
73'
P. Solari J. Lucero
C. Medina J. Salas
77'
79'
P. Navarro M. Bolados
Pena Jorge
84'
 • 68%
  Bezitstijd
  32%
 • 74
  Gevaarlijke aanvallen
  48
 • 17
  Totaal aantal schoten
  10
 • 07
  Hoeken
  05
 • 01.
  (01.)
  30
  +19
  30:11
  08-06-02
  16
  02.
  (02.)
  29
  +11
  25:14
  08-05-03
  16
  03.
  (03.)
  29
  +07
  22:15
  08-05-02
  15
  04.
  (04.)
  25
  +15
  28:13
  07-04-04
  15
  (06.)
  Huachipato
  (A)
  05.
  (05.)
  24
  +04
  21:17
  07-03-05
  15
  06.
  (06.)
  Huachipato
  23
  -03
  16:19
  07-02-06
  15
  07.
  (07.)
  21
  +02
  15:13
  04-09-03
  16
  08.
  (08.)
  21
  -02
  15:17
  05-06-04
  15
  09.
  (09.)
  20
  -03
  14:17
  04-08-03
  15
  10.
  (10.)
  19
  -04
  20:24
  05-04-07
  16
  11.
  (11.)
  19
  -05
  19:24
  06-01-08
  15
  12.
  (12.)
  17
  -03
  19:22
  05-02-08
  15
  13.
  (13.)
  14
  -09
  19:28
  03-05-07
  15
  14.
  (14.)
  14
  -10
  09:19
  02-08-05
  15
  15.
  (15.)
  12
  -13
  18:31
  03-03-09
  15
  16.
  (16.)
  11
  -06
  12:18
  02-05-08
  15
  Vandaag 17:00
  17:00
  Vandaag 17:00
  17:00
  Vandaag 17:00
  17:00
  - : -
  Shooting Stars
  15
  01.
  (01.)
  71
  +33
  54:21
  21-08-06
  35
  02.
  (02.)
  61
  +21
  47:26
  19-04-12
  35
  (12.)
  Lobi Stars
  (H)
  03.
  (03.)
  53
  +12
  37:25
  15-08-11
  34
  04.
  (04.)
  52
  +10
  37:27
  14-10-11
  35
  (14.)
  Shooting Stars
  (H)
  05.
  (05.)
  52
  +07
  39:32
  15-07-13
  35
  06.
  (06.)
  52
  -07
  37:44
  15-07-13
  35
  07.
  (07.)
  51
  +05
  30:25
  14-09-12
  35
  08.
  (08.)
  51
  +03
  33:30
  13-12-10
  35
  09.
  (09.)
  49
  +01
  36:35
  13-10-12
  35
  10.
  (10.)
  47
  -05
  40:45
  13-08-14
  35
  11.
  (11.)
  46
  -04
  28:32
  13-07-15
  35
  12.
  (12.)
  Lobi Stars
  46
  -09
  32:41
  13-07-15
  35
  13.
  (13.)
  48
  -03
  30:33
  14-06-15
  35
  14.
  (14.)
  Shooting Stars
  44
  -04
  35:39
  11-11-13
  35
  15.
  (15.)
  43
  +02
  42:40
  11-10-14
  35
  16.
  (16.)
  45
  -05
  28:33
  13-06-16
  35
  17.
  (17.)
  42
  -06
  31:37
  13-03-18
  34
  18.
  (18.)
  41
  -17
  29:46
  11-08-16
  35
  19.
  (19.)
  40
  -14
  35:49
  12-04-19
  35
  20.
  (20.)
  36
  -20
  25:45
  09-09-17
  35
  01.
  (01.)
  27
  +13
  24:11
  08-03-01
  12
  02.
  (02.)
  25
  +11
  22:11
  08-01-02
  11
  03.
  (03.)
  21
  +07
  24:17
  06-03-04
  13
  04.
  (04.)
  20
  +00
  20:20
  06-02-04
  12
  05.
  (05.)
  19
  +08
  22:14
  05-04-02
  11
  (10.)
  (A)
  06.
  (06.)
  17
  +05
  19:14
  04-05-02
  11
  07.
  (07.)
  16
  +09
  24:15
  05-01-05
  11
  08.
  (08.)
  16
  -03
  14:17
  04-04-04
  12
  09.
  (09.)
  15
  +03
  17:14
  03-06-02
  11
  10.
  (10.)
  15
  -06
  11:17
  05-00-07
  12
  11.
  (11.)
  13
  -03
  16:19
  04-01-05
  10
  12.
  (12.)
  13
  -03
  15:18
  02-07-02
  11
  13.
  (13.)
  12
  -04
  20:24
  03-03-06
  12
  (15.)
  (A)
  14.
  (14.)
  11
  -10
  12:22
  03-02-07
  12
  (10.)
  (H)
  15.
  (15.)
  7
  -14
  05:19
  02-01-07
  10
  16.
  (16.)
  1
  -13
  06:19
  00-01-08
  09
  01.
  (01.)
  24
  +08
  24:16
  07-03-01
  11
  02.
  (02.)
  24
  +04
  18:14
  07-03-02
  12
  03.
  (03.)
  21
  +15
  25:10
  06-03-03
  12
  04.
  (04.)
  21
  +11
  21:10
  06-03-02
  11
  05.
  (05.)
  21
  +02
  14:12
  06-03-04
  13
  06.
  (06.)
  19
  +05
  14:09
  06-01-04
  11
  07.
  (07.)
  18
  +11
  23:12
  05-03-03
  11
  08.
  (08.)
  17
  +02
  13:11
  05-02-04
  11
  09.
  (09.)
  16
  +01
  11:10
  04-04-03
  11
  (02.)
  (A)
  10.
  (10.)
  15
  +02
  15:13
  04-03-04
  11
  11.
  (11.)
  14
  -06
  13:19
  04-02-05
  11
  12.
  (12.)
  12
  -02
  11:13
  03-03-05
  11
  13.
  (13.)
  11
  -11
  08:19
  03-02-06
  11
  14.
  (14.)
  9
  -17
  13:30
  03-00-09
  12
  15.
  (15.)
  7
  -15
  09:24
  02-01-08
  11
  16.
  (16.)
  5
  -10
  10:20
  01-02-09
  12
    World ≫ Club vriendschappelijke wedstrijden 1
  Club Friendlies 1
  Vandaag 18:30
  18:30
  - : -
  Partizan
  2nd Phase ≫ Speeldag 06
  38'
  G. Milito
  0 - 1
  51'
  N. Reniero
  J. Soraire
  68'
  1 - 1
  1 - 2
  75'
  M. Torren (11m)
  14'
  M. Torren
  35'
  P. Minissale
  C. Riano R. Cansinos
  46'
  L. Montoya A. Martinez
  46'
  F. J. Pereyra
  55'
  A. Barrionuevo
  62'
  R. Cansinos
  75'
  J. Bay
  77'
  A. Barrionuevo H. Lopez
  77'
  78'
  L. N. Ovando T. Nuss
  79'
  F. Moyano M. A. Galarza
  F. Gonzalez G. Rios
  80'
  88'
  G. Carabajal J. Cabrera
  88'
  G. Veron N. Reniero
  E. Kalinski
  90'
  E. Kalinski L. Besozzi
  90'+1
 • 40%
  Bezitstijd
  60%
 • 15
  Gevaarlijke aanvallen
  40
 • 04
  Totaal aantal schoten
  14
 • 00
  Hoeken
  07
 • Vandaag 02:30
  02:30
  0 - 1
  21'
  G. Galoppo (R. Enrique)
  0 - 2
  34'
  R. Enrique (A. Urzi)
  0 - 3
  38'
  R. Enrique (G. Galoppo)
  A. Molinas
  17'
  A. Sandez
  25'
  59'
  L. Mago D. Gissi
  N. Orsini
  63'
  67'
  A. Cabrera
  E. Rolon J. Campuzano
  71'
  72'
  J. Datolo A. Urzi
  72'
  G. J. Tanco L. Abecasis
  L. Vazquez L. Langoni
  73'
  77'
  M. Romero M. Gonzalez
  77'
  J. M. Cruz G. Galoppo
  79'
  N. Domingo
 • 67%
  Bezitstijd
  33%
 • 64
  Gevaarlijke aanvallen
  28
 • 13
  Totaal aantal schoten
  11
 • 07
  Hoeken
  01
 • 01.
  (01.)
  13
  +05
  06:01
  04-01-00
  05
  02.
  (02.)
  11
  +05
  08:03
  03-02-00
  05
  03.
  (03.)
  11
  +04
  08:04
  03-02-01
  06
  04.
  (04.)
  10
  +01
  07:06
  03-01-02
  06
  05.
  (05.)
  9
  +05
  10:05
  03-00-02
  05
  06.
  (06.)
  9
  +02
  04:02
  02-03-00
  05
  07.
  (07.)
  9
  +00
  11:11
  03-00-03
  06
  08.
  (08.)
  8
  +04
  07:03
  02-02-01
  05
  09.
  (09.)
  8
  +01
  04:03
  02-02-01
  05
  10.
  (10.)
  7
  +02
  07:05
  01-04-00
  05
  11.
  (11.)
  7
  +01
  06:05
  02-01-02
  05
  12.
  (12.)
  7
  +01
  04:03
  01-04-00
  05
  13.
  (13.)
  7
  +00
  05:05
  02-01-02
  05
  14.
  (14.)
  7
  -01
  06:07
  02-01-03
  06
  15.
  (15.)
  7
  -01
  06:07
  02-01-02
  05
  16.
  (16.)
  7
  -01
  06:07
  02-01-02
  05
  17.
  (17.)
  7
  -01
  05:06
  02-01-02
  05
  18.
  (18.)
  7
  -03
  08:11
  02-01-02
  05
  19.
  (19.)
  5
  -01
  04:05
  01-02-02
  05
  20.
  (20.)
  5
  -01
  04:05
  01-02-02
  05
  21.
  (21.)
  5
  -01
  04:05
  01-02-02
  05
  22.
  (22.)
  5
  -02
  07:09
  01-02-02
  05
  23.
  (23.)
  4
  -01
  06:07
  00-04-01
  05
  24.
  (24.)
  4
  -01
  04:05
  00-04-01
  05
  25.
  (25.)
  4
  -02
  03:05
  01-01-03
  05
  26.
  (26.)
  4
  -04
  01:05
  01-01-03
  05
  27.
  (27.)
  3
  -03
  05:08
  00-03-02
  05
  28.
  (28.)
  1
  -08
  01:09
  00-01-04
  05
  In afwachting
  02
  Leven
  00
  Afgewerkt
  01
  In afwachting
  02
  Leven
  00
  Afgewerkt
  00
  In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  01
  In afwachting
  02
  Leven
  00
  Afgewerkt
  00
  In afwachting
  00
  Leven
  00
  Afgewerkt
  00
  In afwachting
  01
  Leven
  00
  Afgewerkt
  01

  Populaire zoekopdrachten

  Velodrome

  Orange Velodrome: Tickets, Parkeren, Hotel, Tour, Routebeschrijving (2022).

  Het was gastheer van de eerste ronde van het voetbaltoernooi, evenals de finale. De Orange Velodrome werd gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK van 1938. Het was gastheer van de eerste ronde van het voetbaltoernooi en was ook de locatie van de finale.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op